Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/b/4/7/rumah.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 1899 Rumah Pemuda | Rumah.nl
Selecteer een pagina

Rumah Pemuda

Stichting Jeugdsoos Rumah Pemuda is opgericht in 1969. De toenmalige jeugd had een eigen plek nodig, iets waar de ouders in die tijd niet erg enthousiast over waren….. Rumah Pemuda heeft in meer dan 40 jaar verschillende lokaties als onderdak gebruikt. Vanaf 1996 kreeg Rumah een nieuwe locatie toegewezen door de toenmalige gemeente Schoonebeek. Er werd een nieuw multifunctioneel centrum geplaatst in het hart van het bruisende dorp Nieuw Schoonebeek. Vanaf toen kreeg Rumah Pemuda een gedeelte van ‘de Dorpshoeve’.

Door de jaren heen heeft Rumah Pemuda zich ingezet voor festivals voor het dorp. Zo zijn de edities van Glij ‘m erin (2007 en 2008) en Rij ‘m erin (2008 en 2009) in de omstreken bekend, is hemelvaartsdag een vaste evenementendatum en regelt Rumah Pemuda aan het eind van het jaar ook een festival.

Rumah Pemuda is een stichting en wordt bestuurt door een algemeen Bestuur. Echter!…. Vooral door de inzet van de vele vrijwilligers en bedrijven in en rondom Nieuw Schoonebeek heeft Rumah Pemuda kunnen opbouwen wat nu bereikt is. Rumah heeft een roemrijk verleden en staat zeer welbekend aangeschreven in Nederland.

Rumah Pemuda
Europaweg 143 A3,
7766AE Nieuw-Schoonebeek
(0524) 541559
Info@rumah.nl